La qualitat i l'excel·lència en la prestació del servei al client és el tret diferencial de Segura-Illa Clavera.

Les prioritats dels nostres clients són les nostres prioritats.

La firma

Segura-Illa Clavera és una despatx professional independent amb més de 60 anys d’experiència en l’assessorament d’empreses, sense oblidar el servei al client individual, amb l’objectiu d’oferir sempre una assistència completa en qualsevol àmbit.

Jaume Segura-Illa va iniciar la seva activitat professional l’any 1955. L’any 1985 s’incorpora a la Firma el seu fill Oriol Segura-Illa Serra, que aporta la seva experiència i coneixements com a tècnic tributari i Màster en tributació i assessoria fiscal, alhora que dóna continuïtat a la firma i, amb el temps, n’assumeix la direcció alhora que reforça els àmbits de l’assessorament fiscal, comptable i mercantil i l’anàlisi i reestructuració empresarial.

L’any 2015, la nostra firma es consolida amb la incorporació de l’Assessoria Clavera i el seu equip de professionals.

Durant aquesta llarga trajectòria, el despatx evoluciona i s’adapta a la realitat canviant i, progressivament, va ampliant la seva activitat tant pel que fa als serveis més habituals de l’àmbit legal: fiscal, laboral, administratiu, immobiliari, tributari i comptable com pel que fa a la gestió integral de l’empresa. També crea sinergies amb altres despatxos professionals , situats en diferents zones geogràfiques, per col·laborar i així ampliar l’àmbit d’actuació i la capacitat de gestió de conflictes i serveis professionals.

Últimes Circulars